Janse Berkhof Tuinen lanceert nieuwe bedrijfstak: BOOM

Als specialist in duurzame tuinen en natuurlijke buitenruimtes zijn we bij Janse & Berkhof Tuinen dol op bomen. Ze filteren de lucht, geven de biodiversiteit een boost, dempen de hitte en zijn de slimste natuurlijke watermanagers. Alle reden om heel zorgvuldig met bomen om te gaan.

Dat doen we voortaan onder de naam BOOM. Een eigen bedrijfstak die zich volledig richt op onderzoek & advies, verzorging en (projectmatig) beheer van bomen. Daarmee ontzorgen we onder meer gemeenten, (recreatie)bedrijven, landschapsbeheerders, scholen en particulieren.

WAT KAN BOOM VOOR U BETEKENEN:

  • Boomonderzoek: Hoe zit het met de veiligheid, groeiomstandigheden of verplantbaarheid van bomen? U schakelt BOOM ook in voor BOOM Effect Analyses (BEA).
  • Boomverzorging: Van snoeien tot groeiplaatsverbetering en van bestrijding van ziekten en plagen tot het verwijderen van zieke of risicovolle bomen. We werken daarbij altijd samen met de natuur.
  • Boombeheer: De zorg voor grote aantallen bomen in vertrouwde handen. We ontzorgen u met het opstellen van een boombeheerplan, het planmatig uitvoeren van boomonderhoud en het digitaliseren van boombeheer, zodat u aantoonbaar voldoet aan uw zorgplicht.
  • Boomprojecten: Werk samen met een specialist voor het planten of verplanten van bomen. BOOM adviseert u bijvoorbeeld over de bomen die het beste tot hun recht komen op uw locatie, verzorgt een optimale groeiplaatsinrichting en biedt nazorg en garantie.

SAMENWERKING MET JANSE & BERKHOF TUINEN

Het team van BOOM bestaat uit gediplomeerde boomspecialisten, waaronder meerdere European Tree Workers. Zij werken bij het onderhoud van bestaande tuinen en buitenruimtes nauw samen met de hoveniers van Janse & Berkhof Tuinen. Meer weten over BOOM? Stel uw vragen gerust aan Tom van Malestijn via info@boomprofessionals.nl.